Konsernimme tarjoamat palvelut

Viimeisen 20 vuoden aikana

A&R Worksistä on kehittynyt arvostettu osaaja komposiittien koneistuksessa.

A&R Works Oy Ab

Viimeisten 20 vuoden ajan A&R Works on kehittynyt alansa huippuosaajaksi komposiittien leikkauksessa, sahauksessa ja koneistuksessa. Kalustoomme kuuluvat mm. 3- ja 5-akseliset koneistuskeskukset sekä vesileikkuri. Monipuolisen osaamisemme esimerkkinä ovat täydelliset eristeainepaketit, jotka voimme toimittaa käämintää, valmistusta ja kokoonpanoa varten. Tarjoamme myös prototyyppipalvelua, jossa valmistamme toiveidenne mukaisesti pieniäkin eriä edullisesti ja nopeasti. Yleisimmät materiaalit löytyvät varastostamme. Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta hankimme teille myös erikoisimpia materiaaleja tarpeidenne mukaan.

Baltic Works valmistaa

korkealaatuisia eristystöitä ja eristeainepaketteja

Baltic Works OÜ

Baltic Works toimii nykyaikaisissa tiloissa Jüri Virossa. Ydinliiketoimintamme on tarjota korkealaatuisia eristystöitä ja eristyssettejä moottoreille ja muuntajille. Työstämme pääasiassa joustavia ja puolijoustavia eristemateriaaleja. Tuotteitamme löytyy laivoista, hisseistä, tuulivoimaloista, junista ja voimalaitoksista. Baltic Works valmistaa räätälöityjä eristyspaketteja tarpeidesi mukaan. Tuotantoamme tuetaan räätälöityjen varastointipalveluiden avulla.

Eristeaineiden

työstön ammattilainen

Central European Works Sp. z o.o.

Viemme Keski-Eurooppaan skandinaavisen ja Baltian osaamisemme. Olemme erikoistuneet eristemateriaalien työstössä sähkömoottoreita, generaattoreita, laitteita ja muuntajia varten. Tarjoamme asiakkaillemme eristyspaketteja, jotka ovat räätälöityjä heidän tarpeidensa mukaan. Tuotantotoimintaamme tukevat erilaiset varastointipalvelut.

Fiberbar on erikoistunut

komposiittiprofiilien, -putkien ja -tankojen valmistukseen

Suuri valikoima muotoja ja kokoja saatavissa

Fiberbar Composites OÜ

Fiberbar Composites on komposiittiprofiilien valmistaja. Ydinosaamisemme on profiilien valmistus sähköteollisuudelle. Fiberbarin tuotteet valmistetaan käyttämällä pultruusiomenetelmää, jatkuvaa automatisoitua valmistusprosessia, joka mahdollistaa komposiittiprofiilien tuotannon jatkuvina pituuksina. Komposiittituotteemme ovat tavallisesti lasikuitulujitteisia ja sidottu toisiinsa termoseteillä, kuten esimerkiksi polyestereillä ja vinyyliestereillä.

Yli 50 vuoden ajan

Stenbacka on toiminut tukku- ja agentuuriiikkeenä

Oy T. Stenbacka Ab

Stenbacka on palvellut asiakkaitaan globaalisti sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliikkeenä yli 50 vuoden ajan. Maahantuomme ja toimitamme raaka-aineita, tuotteita ja tarvikkeita teollisuudelle, kunnossapidolle, korjaamoille ja tukkuliikkeille. Vankka kokemuksemme ja laaja kontaktiverkostomme varmistavat, että vastaamme tarpeisiinne nopeasti ja tehokkaasti. Ainoana yrityksena Suomessa Stenbackalla on myös oma sähkömoottoreiden hiiliharjojen tuotanto. Tarjoamme teille kaikki Star Works Group yhtiöiden kustannustehokkaat tuotteet sekä palveluratkaisut keskitetysti Stenbackan myyntiorganisaation kautta.

Scandinavian Cable Service Oy (SCS)

on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja

Scandinavian Cable Service Oy

SCS on jo 20 vuoden ajan toiminut skandinaavisen kaapeliteollisuuden kumppanina huolehtien siitä, että asiakkaillamme on tarvittavat raaka-aineet tuotannon häiriöttömään toimintaan. SCS toimii yhteistyössä alan johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa pyrkien tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman tarvittavia raaka-aineita kaapeleiden valmistukseen. Tällä palvelukonseptilla taataan, että korkealuokkaiset raaka-aineet ovat kaapelinvalmistuslinjoilla juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Yrityksen asiakaskunta kattaa kaapeliteollisuuden Itämeren ympärillä. Asiakasreferenssit puhuvat selkeästi toimintakonseptin menestyksestä kun kyseessä on logistisesti hankalien raaka-aineiden toimittaminen asiakkaillemme.

Star Works Group Oy AbPuurtajankatu 2004440 Järvenpää

Y-tunnus: 1026458-7Puh. +358 20 743 2340E-mail: info(at)swg.fi

Member of the Star Works Group