Star Works Group Oy Ab

Kuuden voimalla

Star Works Group Oy Ab (SWG) on kuuden yhtiön konserni, joka toimii kansainvälisesti sähköteknisellä alalla. Meillä on toimintaa ja tuotantolaitoksia Suomessa, Virossa sekä Puolassa. Suomessa tilamme sijaitsevat Järvenpäässä ja Eurassa. Virossa tuotantolaitoksemme on Jürissa, Tallinnan eteläpuolella. Puolan tehtaamme on Smolecissa, lähellä Wroclawia. Henkilöstöömme kuuluu 80 omistautunuttua asiantuntijaa, jotka tekevät kaikkensa, jotta voimme palvella teitä ja erikoistarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme räätälöityjä valmistus- ja alihankintapalveluita sähkömoottoreiden, muuntajien, kaapeleiden ja muiden kojeiden valmistajille. Lisäksi palvelemme myös korjaamo- ja kunnossapitopuolta sekä tukkuliikkeitä. Teemme yhteistyötä alansa johtavien valmistajien ja toimittajien kanssa. Monipuolinen varasto- ja tukkutoimintamme tarjoaa laajan valikoiman raaka-aineita, tuotteita, koneita ja laitteita. Kattava tuotesalkkumme, korkea laatu, joustavat vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitusajat ovat keskeisiä kilpailuvalttejamme.

Koronavirus COVID -19

Star Works Group Oy Ab ja kaikki konsernin yritykset tekevät parhaansa, jotta voisimme tässä vaikeassa korona-tilanteessa palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Samalla työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille erityisen tärkeitä.
Tätä periaatetta noudattaen, olemme päättäneet, että kaikkien yrityksessämme vierailevien vieraiden tulisi olla täysin virusta vastaan rokotetut – ainakin kaksi rokoteannosta saaneita –, vaihtoehtoisesti heillä on oltava korkeintaan 48 tuntia vanha todistus negatiivisesta koronatestituloksesta, sekä käyttää kasvosuojainta. Tämä sääntö on toistaiseksi voimassa.

Star Works Group Oy AbPuurtajankatu 2004440 Järvenpää

Y-tunnus: 1026458-7Puh. +358 20 743 2340E-mail: info(at)swg.fi

Member of the Star Works Group